Ahir



Arriba dissabte. Els dissabtes no treballen, a la fàbrica, de manera que agafo la bicicleta i vaig al poble de la Line. Observo la parella, ara des de davant de la casa, ara des de la banda del bosc. Veig com la Line es vesteix, agafa la seva petita bossa. Va a la parada de l'autobús. Va a la ciutat.

Pedalo darrere l'autobús. Fa baixada, el puc seguir. Arribem alhora a la Plaça Principal. La Line baixa. Entra en una perruqueria. Jo m'instal·lo en una taverna, al costat de la finestra que dona a la plaça, i espero.

Dues hores més tard la Line torna, carregada de compres de tota mena. Ha canviat de pentinat. Porta els cabells curts i arrissats. Com la Yolande, o quasi. Crec que li hauria de dir que aquest pentinat no li escau gens.

Com suposava, agafa l'autobús. La segueixo amb bicicleta. L'acompanyo fins al seu poble, però fa pujada i arribo força més tard que ella.




 

Comentaris

  1. Aquest fragment fa pensar !.... serà un investigador privat de baix pressupost?, va en bicicleta!.... serà un enamorat ? , però la Line sembla que té parella !.... què serà, doncs ? ...no vull ser mal pensat, ja que el text encara te una mica de comèdia... "Pedalo darrere l'autobús. Fa baixada, el puc seguir." i desprès ho remata amb " Com suposava, agafa l'autobús. La segueixo amb bicicleta. L'acompanyo fins al seu poble, però fa pujada i arribo força més tard que ella." Haurem de llegir el llibre, per treure'n l'entrellat ! :)
    Bona setmana !!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No vas mal encaminat. Llegeix el llibre, serà un temps ben aprofitat. Salut!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars